Kamp

  Waar?

  We strijken dit jaar ons kamp naar in Mazée. Het exacte (post)adres volgt nog later!

  Wanneer?

  Het kamp loopt van zondag 4 augustus tot en met woensdag 14 augustus. Dit wijzigt echter lichtjes voor een aantal groepen. We sommen het hieronder alvast even concreet op, de exacte uren volgen later.

  Groep Start Einde
  (Ini-)Mini's woensdag 7 augustus (11u30) woensdag 14 augustus

  Speelclub, Rakwi's & Tito's

  zondag 4 augustus (13u30) woensdag 14 augustus
  Keti's zaterdag 3 augustus woensdag 14 augustus
  Aspi's, Leiding en Koks woensdag 31 juli donderdag 15 augustus

  Kampthema

  Naar aanleiding van de bomvolle sportzomer, konden we natuurlijk niet anders dan het algemene kampthema de Olympische spelen te maken. Elke groep heeft zijn eigen discipline om in te verkleden voor tijdens onze kampfuif dinsdagavond. De ini-(mini's) komen de dag erna op en hoeven dus geen verkleedkleren voor dit thema mee te nemen.

  Sp M Paardensport Sp J Voetbal
  Kwiks Turnen & aerobics Rakkers Skaten
  Tippers Zwemmen Toppers Golf
  Tip-10's Wielrennen Kerels Basketbal
  Aspi's Tennis Koks Worstelen

  Inschrijven

  Een inschrijving is definitief wanneer we de volgende drie zaken ontvangen hebben:

  Wij zouden willen vragen om de medische fiche aandachtig in te vullen. Zo kunnen wij rekening kunnen houden met de laatste correcte informatie. Oude allergieën of diëten moeten verwijderd worden, nieuwe komen er uiteraard best bij. Indien er een lichte intolerantie is, maar je kind hiervoor geen apart dieet moet volgen gelieve dit dan ook zo te vermelden. Bijvoorbeeld: je kind kan geen volledig glas melk drinken, maar een kaasaus bij het gerecht vormt geen probleem.

  Dit kan via onderstaand stappenplan:

  1. Ga naar https://inschrijven.chiromuizen.be/ 
  2. Kies voor “Gegevens en inschrijvingen nakijken”
  3. Selecteer onder leden het lid waarvan je de medische fiche wilt nakijken
  4. Scroll door de gegevens om te checken of deze nog up to date zijn
  5. Pas de datum van de bevestiging volledigheid medische fiche aan naar de huidige datum (opslaan gebeurt door op “volgende” te klikken
  6. Eindigen kan door in het algemene overzicht rechts bovenaan op het kruisje te drukken

  Kostprijs

  Sinds enkele jaren gebruiken we geen vaste prijs meer voor ons kamp, maar hanteren we een variabele prijs. Op deze manier proberen we iedereen een kans te geven om mee op kamp te gaan onafhankelijk van de financiële thuissituatie. Je kan zelf beslissen welk bedrag je overschrijft uit het bereik dat hieronder per groep gespecifieerd staat.

  We vragen het kampgeld over te schrijven op het rekeningnummer van Chiro Sint-Lambertus Muizen BE41 7512 0259 1210 met vermelding ‘kampgeld Voornaam Achternaam Afdeling’. Gelieve alle namen en groepen te vermelden indien je voor meerdere leden tegelijkertijd overschrijft.

  Wij trachten de kostprijs steeds zoveel mogelijk te drukken en willen zeker niet dat hier een financiële drempel ontstaat. Wij kunnen steeds naar de beste oplossing zoeken indien dit bedrag te hoog zou zijn. Onze VB Joke Kellens (joke.kellens@chiromuizen.be of 0472/53.34.06) helpt je graag in alle discretie verder.

  Afdeling Minimum prijs Maximum prijs
  (Ini-)Mini's € 120 € 170
  Speelclub en Rakwi's € 125 € 175
  Tito's en Keti's € 145 € 195
  Aspi's, Leiding en Aspi's € 150 € 200

  Terugbetaling

  Heel wat ziekenfondsen betalen een gedeelte van de kampprijs terug (VNZ, Helan, CM, Solidaris etc.). Op deze manier kan je 5 euro per dag terugkrijgen met een maximum van 100 tot 120 euro, afhankelijk van welk ziekenfonds. Verder is het kamp ook tot 14 jaar fiscaal aftrekbaar. We plaatsen deze fiches en attesten na het kamp op onze site.

  Vragen?

  Begin juli volgt er nog een apart boekje met alle info over het kamp. Heb je toch nu al een vraag? Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen naar communicatieteam@chiromuizen.be, we helpen je met veel plezier verder!