Activiteiten

Datum: 
24/11/2019 (All day)

Nog een jaarlijkse traditie die al een heel eind terug gaat. Christus Koning is een Chirozondag waar alle groepen aan meedoen! In de voormiddag wordt er een mis voorzien waar de betekenis van Christus Koning aan bod komt en in de namiddag kunnen ze zich volledig uitleven.

Datum: 
08/12/2019 (All day)

Wanneer het koud en donker wordt, wordt het nog eens tijd om allemaal knus bij elkaar te kruipen en te genieten van een overheerlijke maaltijd. Geen Chiro vandaag maar een waar eetfestijn!

Datum: 
21/02/2020 (All day)

Shake That Asspi is de jaarlijkse asspifuif van onze Chiro. Jong en oud begeeft zich op de dansvloer om eens helemaal los te gaan! Dit jaar is het al de elfde editie, dus ervaring hebben ze al. Zin in een feestje? Kom dan op zaterdag 21 februari naar de Loods!

Datum: 
15/03/2020 (All day)

In samenwerking met de Sint-Lambertusschool van Muizen organiseren we een heerlijke dag. Jammer genoeg geen Chiro vandaag. Leden eten in groep samen met hun leiding en ouders kunnen terecht in de grote zaal voor een grote variëteit aan maaltijden.

Datum: 
24/04/2020 (All day) to 26/04/2020 (All day)

De Breugelfeesten is hèt dorpsfeest van Muizen. Een heel weekend lang worden jong en oud in de watten gelegd met op vrijdagavond Rock Muizen, zaterdag de kindernamiddag, bezinning en House of the Mouse en zondag het Breugelrestaurant en de strandkarrenrace!

Datum: 
27/06/2020 (All day)

Al weer een prachtig jaar is voorbijgevlogen en het wordt stilletjes aan tijd om de eerste voorbereidingen te treffen voor het kamp. Je kan je kind(eren) komen inschrijven voor een kamp boordevol toffe activiteiten en animatie!

Datum: 
02/08/2020 (All day) to 12/08/2020 (All day)

Naar goede gewoonte sluiten we het Chiro jaar in stijl af met het kamp. 11 dagen lang geven wij het beste van ons zelf om jouw kind een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Hopelijk zien we jullie volgend jaar terug!