Algemene Info

Instapperiode

Nieuwe leden kunnen 3 zondagen proberen om te zien of de Chiro iets voor hen is. We vragen wel al om in te schrijven, maar dan gewoon even te wachten met over te schrijven. Op deze manier hebben we een beter overzicht over wie we kunnen verwachten.

Inschrijving & Lidgeld

Het lidgeld voor één jaar bedraagt 30 euro. Hiermee wordt de verzekering tegen ongevallen en de aansluiting bij Chiro Nationaal betaald. Het lidgeld kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE41 7512 0259 1210 (BIC AXABBE22). Wie ingeschreven is als lid van de Chiro, is automatisch ook verzekerd door de chiroverzekering. Deze komt tussen bij ongevallen en bij burgerlijke aansprakelijkheid. Bij ongevallen betaalt de verzekering alle kosten die bovenop de terugbetaling door het ziekenfonds komen. De ongevallenverzekering geldt op de heen- en terugweg en tijdens de officiële chiroactiviteiten.

De inschrijvingen verlopen net zoals vorig jaar online via Stamhoofd (inschrijven.chiromuizen.be/). Ouders die vorig jaar hun kind al inschreven, kunnen eenvoudig inloggen op hun account, de gegevens controleren en de nieuwe groep aanklikken. Voor ouders die een nieuw lid willen inschrijven en nog geen account hebben, is er volgende leidraad opgesteld om het inschrijven te vergemakkelijken. Bij vragen mag je altijd inschrijvingen@chiromuizen.be contacteren.

Fiscale attesten (kamp)

De fiscale attesten voor het kamp (2021) kunnen hieronder gedownload worden.

inimini en mini (8 dagen)

speelclub, rakwi en tito (11 dagen)

keti (12 dagen)

Chiro-uniform

Het chiro-uniform bestaat voor onze chiro uit een chirobroek (te vinden in de banier; 33-36 euro) en een Chiro Muizen t-shirt (aan de leiding te vragen; 6,5 euro). Hierbij kunnen jullie ook steeds een chirotrui (te vinden in de banier) dragen. Het dragen van een chiro-uniform is voor de leden niet verplicht op zondagen doorheen het jaar, al is het wel aangeraden. Op kamp is het chiro-uniform echter wel verplicht.

Wij weten ook dat de aankoop van deze spullen zeer duur kan zijn en zeker wanneer je kind elk jaar uit zijn/haar kleren groeit. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om gebruikte kleren bij de leiding binnen te brengen. Heb je een nieuwe trui of broek nodig, dan kan je altijd eens vragen of er nog 2e hands kleren zijn (5 EUR per stuk). Deze worden ook op de startdag (26 september) verkocht.

Adres Lokalen

Heerweg 8, 2812, Muizen