Algemene Info

Chiro-uren

Groep Leeftijd Uren
Ini-mini's 1e leerjaar 14u-17u
Mini's 2e leerjaar 14u-17u
Speelclub (meisjes en jongens) 3e-4e leerjaar 14u-17u
Kwiks en Rakkers 5e-6e leerjaar 14u-18u
Tippers en Toppers 1e-2e middelbaar 14u-18u
Tip 10's en Kerels 3e-4e middelbaar 14u-18u
Aspi's (meisjes en jongens) 5e-6e middelbaar 14u-18u

Instapperiode

Wij zijn er ons van bewust dat chiro niet voor iedereen weggelegd is. Daarom bieden wij graag de mogelijkheid om eens te proeven van het chiroleven. Is je kind dus nog aan het twijfelen, dan mag hij/zij 3 zondagen mee komen volgen alvorens zich in te schrijven. 

Inschrijving & Lidgeld

Het lidgeld voor één jaar bedraagt 30 euro. Hiermee wordt de verzekering tegen ongevallen en de aansluiting bij Chiro Nationaal betaald. Het lidgeld kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE41 7512 0259 1210 (BIC AXABBE22). Gelieve in de mededeling de naam en de afdeling van uw kind te vermelden.

Wie ingeschreven is als lid van de Chiro, is automatisch ook verzekerd door de chiroverzekering. Deze komt tussen bij ongevallen en bij burgerlijke aansprakelijkheid. Bij ongevallen betaalt de verzekering alle kosten die bovenop de terugbetaling door het ziekenfonds komen. De ongevallenverzekering geldt op de heen- en terugweg en tijdens de officiële chiroactiviteiten.

Chiro-uniform

Het chiro-uniform bestaat voor onze chiro uit een chirobroek (te vinden in de banier; 32-36 EUR) en een Chiro Muizen t-shirt (aan de leiding te vragen; 6 EUR). Hierbij kunnen jullie ook steeds een chirotrui (te vinden in de banier) dragen. Het dragen van een chiro-uniform is voor de leden niet verplicht op zondagen doorheen het jaar, al is het wel aangeraden. Op kamp is het chiro-uniform echter wel verplicht.

Wij weten ook dat de aankoop van deze spullen zeer duur kan zijn en zeker wanneer je kind elk jaar uit zijn/haar kleren groeit. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om gebruikte kleren bij de leiding binnen te brengen. Heb je een nieuwe trui of broek nodig, dan kan je altijd eens vragen of er nog 2e hands kleren zijn (5 EUR per stuk). Deze worden ook op de startdag (22 september) verkocht.

Adres Lokalen

Heerweg 8, 2812, Muizen